PayPal incepe sa colaboreze cu bancile din CEE: Alior Sync Polonia introduce pentru clientii sai platile prin PayPal catre adrese de email

Data publicarii: 03-09-2012 | Finante-Banci

PayPal incepe sa colaboreze cu bancile din Europa Centrala si de Est si a incheiat un parteneriat cu banca poloneza Alior Sync (parte a Alior Bank). Prin acest parteneriat, clientii institutiei bancare au posibilitatea de a-si crea rapid conturi de PayPal si de a realiza plati peer-to-peer catre adrese de e-mail, nemaifiind necesara oferirea datelor financiare ale destinatarului banilor.

Acest parteneriat aduce impreuna, in Polonia, punctele forte ale celor doua companii: solutiile de plati mobile si online ale PayPal , cu cele peste 110 milioane de conturi active pe 190 de piete si in 25 de valute, si expertiza pe piata poloneza a Alior si cei 60.000 de clienti din totalul consumatorilor. Prin acest mix de resurse locale si globale, cele doua companii le ofera consumatorilor posibilitatea de plati oriunde si oricand, cu mai mare usurinta.

Ca rezultat al integrarii solutiilor PayPal in cadrul sistemului de banking online al Alior Sync, procedura de creare a contului PayPal va fi optimizata, cu informatiile necesare preluate de la Alior Sync  si completate automat.

Pe langa platile catre adresele de email, Alior Sync si PayPal au introdus si o optiune inovativa aditionala, pentru alimentarea automata a contului PayPal. Aceasta permite clientilor Alior Sync sa depoziteze fonduri in contul PayPal in timp real si sa verifice balanta contului respectiv direct din aplicatia de online banking a Alior Sync. 

Gratie platformei tehnologice inovative a PayPal, clientii Alior Sync (subsidiara a Alior Bank) vor avea capacitatea de a face plati peer-to-peer in peste 60 de tari, direct din aplicatia de online banking si folosind pentru realizarea transferului doar adresa de email a destinatarului banilor.

Suntem foarte bucurosi sa anuntam primul nostru parteneriat in Polonia cu Alior Bank. Credem ca inovatia este cea care determina succesul industriei serviciilor financiare si ne face placere sa lucram cu companii precum Alior Bank, care fac mereu demersuri pentru a pune noi servicii la dispozitia clientilor lor. Cu peste 110 milioane de conturi active pe 190 de piete, PayPal ofera partenerilor din sectorul bancar o oportunitate unica de a ajunge la noi clienti din intreaga lume, spune Laurent Le Moal, Vice President PayPal Europe

Parteneriatul incheiat de PayPal cu Alior Bank in Polonia marcheaza un nou pas al PayPal in vederea extinderii activitatilor in CEE astfel incat sa poata pune la dispozitia consumatorilor din regiune posibilitatea de a face achizitii si plati rapid si sigur, online sau pe mobile. 

Despre PayPal

PayPal este o modalitate rapida si sigura de a realiza si primi plati online, prin intermediul unui dispozitiv mobil sau in magazine. Serviciul permite trimiterea unor sume de bani fara a dezvalui informatii financiare. 

Cu peste 110 milioane de conturi active in 190 de tari si disponibil in 25 de valute in intreaga lume, PayPal promoveaza comertul global. PayPal este o companie parte a eBay . Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul PayPal.com.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: