Locuinte cu preturi de la 15.000 de euro, la o noua editie Project Expo

Data publicarii: 03-09-2012 | Imobiliare

Targul Imobiliar Project Expo va propune, bucurestenilor, in perioada 14 - 16 septembrie 2012, locuinte cu preturi care pleaca de la 15.000 euro, se arata intr-un comunicat de pe site-ul companiei Project Expo.

Targul imobiliar va oferi o solutie pentru fiecare dintre cei implicati in piata imobiliara, indiferent daca este vorba de cineva care doreste sa vanda o locuinta sau sa cumpere una, dar si pentru cei care doar doresc sa o amenajeze. 

Astfel, in perioada 14-16 septembrie, la Sala Palatului, expozantii vor veni cu oferte speciale si discounturi de pana la 35%. Cei interesati, vor gasi locuinte vechi cu preturi care pleaca de la 15.000 euro, precum si apartamente construite din materiale ecologice sau case din lemn. 

La targ, vor participa 35 de expozanti, organizatorii anuntand si o tombola la care pot participa toti vizitatorii. 

'Targul imobiliar Project Expo, desi este unul dintre cele mai noi din piata, primul fiind organizat in plina criza imobiliara, este singurul care a ramas cu un numar constant de editii anuale, respectiv cinci. Ca de fiecare data, sunt organizate, in cadrul targului si o serie de activitati conexe - targuri imobiliare online in paralel, conferinte, spectacole, dar si campanii de presa si promovare indoor si outdoor. Cel mai mare discount anuntat pana in prezent este de 5.000 de euro, oferit de compania Euro-Mansarde, pentru ultimele trei apartamente ramase la vanzare', a spus Adina Patilea, brand manager Project Expo. 

Targul imobiliar Project Expo este organizat de Project Events si Zero Point Consulting. Accesul vizitatorilor va fi gratuit, pe toata durata targului.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: