30 de voluntari RBS Romania pe santierul Habitat for Humanity de la Ploiesti

Data publicarii: 03-09-2012 | Finante-Banci

In perioada 3-7 septembrie, 30 de voluntari, angajati ai RBS Romania, vor participa la ridicarea a 12 locuinte Habitat for Humanity in Ploiesti. 

Voluntarii RBS Romania vor contribui la lucrarile de ridicare a structurii, de placare cu gips si vata minerala a peretilor, la pregatirea termosistemului si la sapaturile pentru conducta de apa si pentru canalizare pentru cele 12 apartamente. Locuintele sunt proiectate astfel incat sa usureze modul de viata si activitatile casnice zilnice pentru acei beneficiari care sufera de un handicap locomotor.

"Acest parteneriat cu Habitat for Humanity este unul dintre cele mai longegive angajamente de responsabilitate sociala ale bancii. Foarte multi colegi s-au implicat deja si doresc sa participe in continuare la actiunile organizate de Habitat for Humanity, acestea fiind printre cele mai apreciate activitati de voluntariat oferite de noi angajatilor”, a declarat Cristina Mihaila, Director Relatii Publice si Comunicare, RBS Romania.

"Suntem bucurosi si mandri ca RBS Romania este din nou alaturi de noi cu 30 de voluntari si cu o donatie de 10.000 de euro, care ne va ajuta sa continuam proiectul de 12 case inceput la Ploiesti. Avem nevoie de cat mai multi parteneri pentru ca la sfarsitul anului cele 12 familii sa petreaca un Craciun fericit in casele lor”, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse si Comunicare, Habitat for Humanity Romania.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitarea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity Romania ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate intr-un fond din care se construiesc alte noi locuinte.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: