Bani europeni. Fermierii pot accesa 60 de milioane de euro pentru investitii in sisteme de irigatii

Data publicarii: 05-09-2012 | Finante-Banci

Fermierii pot obtine bani europeni pentru investitii in sisteme de irigatii. In urma realocarilor financiare din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat ca pune la dispozitia celor care vor sa investeasca in irigatii si lucrari de imbunatatiri funciare o suma de 60 milioane de euro. 

Banii sunt disponibili in cadrul sesiunii ce se va desfasura in perioada 3 septembrie - 15 octombrie 2012, pentru masura "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare” din cadrul programului.

Autoritatea de Management pentru PNDR a decis suplimentarea fondurilor pentru acest domeniu dupa ce a primit solicitari din partea organizatiilor de fermieri.  

  "Cei 60 de milioane euro disponibili pentru sesiunea din luna septembrie pot fi solicitati pentru investitii in modernizarea sau retehnologizarea sistemelor de irigatii, inclusiv pentru statii de pompare sau de contorizare, precum si pentru lucrari de imbunatatiri funciare care sa asigure functionarea optima a sistemelor de irigatii", se arata intr-un anunt al APDRP.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: