Paul Cazacu, numit Vicepresedinte Directorat al UNIQA Asigurari de viata

Data publicarii: 05-09-2012 | Finante-Banci

Consiliul de Supraveghere al UNIQA Asigurari de viata l-a numit in pozitia de Vicepresedinte Directorat pe dl Paul Cazacu, pana in prezent Membru al Directoratului. Dl Cazacu va ocupa in continuare si pozitia de Chief Financial Officer (CFO) al UNIQA Asigurari de viata. 

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, dl Cazacu (34 de ani) s-a alaturat echipei UNIQA Asigurari de viata in luna septembrie 2011. Anterior, a activat in cadrul companiei de consultanta si audit KPMG, fiind Membru al Camerei  Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.  

Din pozitia de Vicepresedinte Directorat, dl Cazacu va continua implementarea strategiei de dezvoltarea UNIQA Asigurari de viata pe piata romaneasca. Compania a fost lansata in aprilie 2010, beneficiind de know-how-ul grupului UNIQA, unul dintre liderii pietei asigurarilor de viata in Austria.  

"Obiectivul nostru principal este cresterea profitabila a UNIQA Asigurari de viata si adaptarea continua la piata. Asigurarile de viata reprezinta o componenta importanta a strategiei de dezvoltare a UNIQA Group in Romania, prin urmare vor fi alocate toate resursele necesare cresterii UNIQA Asigurari de viata”, a declarat dl Paul Cazacu. 

UNIQA Asigurari de viata vizeaza dezvoltarea atat a canalului exclusiv, cat si incheierea de parteneriate strategice de tip bancassurance. 

"Continuam in aceeasi formula implementarea planurilor UNIQA Group pentru piata romaneasca de asigurari de viata, mizand pe diversificarea canalelor de vanzare si pe portofoliul de produse care raspunde nevoilor clientilor. Asigurarile de viata sunt foarte importante intr-o perioada de incertitudine cum este cea prin care trece acum economia”, a declarat dl Remus Lapusan, Presedinte Directorat UNIQA Asigurari de viata.   

In prezent, UNIQA ofera servicii complete de asigurari in Romania, avand in portofoliu atat produse de asigurari generale, cat si de asigurari de viata.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: