Unde te angajezi toamna asta: top cinci companii cu cele mai multe posturi disponibile

Data publicarii: 05-09-2012 | HR/Cariere

La inceputul toamnei, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot alege unul dintre cele aproape 20.000 de posturi disponibile pe site-ul BestJobs.ro, la nivel national. Printre companiile cu cele mai multe anunturi se numara Oracle, Continental si Genpact. 

La ora actuala, cel mai mare volum din punct de vedere al anunturilor de angajare este inregistrat de grupul auto Continental. Astfel, se pot regasi 58 de anunturi pe BestJobs, cu cel putin un loc de munca disponibil, pentru posturi precum Hardware Engineer, Software Developer sau Design Engineer. 

Locul doi este ocupat de Hella Romania si Oracle, ambele cu cate 57 de anunturi postate. Dezvoltatorul si producatorul de componente electrice pentru industria auto, Hella, are in vizor in principal candidatii cu pregatire in IT si Vanzari, iar principalele orase pentru care se recruteaza sunt Timisoara, Lugoj si Arad. 

La randul sau, Oracle Romania angajeaza pe pozitii precum customer Reference Specialist, Software Engineer si Database Administrator, iar recrutarile se fac in Bucuresti. 

Pe locul trei, cu 50 de anunturi de angajare, se afla Banca Comerciala Romana, care cauta, printre altele, Consilier Clienti, Director Executiv si Operatori Ghiseu Bancar in peste 10 orase din tara, printre care Bucuresti, Constanta si Brasov. 

Ultimele pozitii in topul cinci ai celor mai mari angajatori la inceputul lui septembrie 2012 sunt ocupate de Emerson Romania, cu 33 de anunturi si Genpact, ce recruteaza pentru 31 de pozitii, printre care Training Manager si Contabil. 

Conform unui sondaj recent derulat de BestJobs, pana la finalul anului companiilor vor recruta in special in domeniile IT/Telecom, Inginerie si Finante. 

BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile si utilizatorii din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. In acest moment, BestJobs.ro gazduieste peste 2.250.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client. De asemenea, BestJobs.ro este site-ul cu cele mai multe anunturi de angajare din Romania.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: