RBS Romania lanseaza noi functionalitati pentru platforma de tranzactionare online DealStation

Data publicarii: 10-09-2012 | Finante-Banci

DealStation de la RBS este o aplicatie dedicata clientilor persoane juridice care permite efectuarea automata a tranzactiilor valutare si monetare. Accesibila direct de pe Internet fara a necesita instalare, aplicatia este disponibila acum intr-o noua versiune, cu o interfata mai prietenoasa si usor de folosit si cu un meniu personalizat.

"Am dezvoltat o noua versiune a aplicatiei DealStation pentru a le oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru afacerile lor si a-i ajuta sa fie mereu cu un pas inaintea celorlalti”,  a declarat Cosmin Bucur, Directorul Trezoreriei RBS Romania. "DealStation lucreaza pentru tine, nu trebuie sa urmaresti permanent cursul valutar si nici sa fii conectat mereu la platforma, pentru ca iti trimite alerte prin SMS. Este instrumentul potrivit pentru toti cei care doresc sa realizeze tranzactii rapid, eficient si in cele mai bune conditii”, a adaugat Cosmin Bucur. 

Printre avantajele oferite de DealStation se numara vizualizarea de cotatii in timp real pe FX si pe Depozite, meniul personalizat, ordine limita si strategii de ordine pentru piata valutara cu decontare zi pe zi sau spot, istoricul tranzactionarii, grafice in timp real pentru cursul de schimb, primirea unei alerte SMS pentru ordinele efectuate sau cand piata ajunge la nivelul dorit. 

Cu ajutorul DealStation, utilizatorii pot realiza schimburi valutare cu diferite date de valuta (tranzactii today - cu decontare zi pe zi, tom - cu decontare in urmatoarea zi lucratoare, spot - cu decontare in 2 zile lucratoare si forward - tranzactii la termen), iar maturitatile pentru tranzactiile pe piata monetara se aleg dintr-un tabel cu perioade standard, pana la un an. De asemenea, aplicatia ofera posibilitatea de a purta o discutie in timpul tranzactiei cu reprezentantii bancii, accesand optiunea "chat”. Securitatea comunicarii este asigurata de un sistem SSL (Secure Socket Layer), care permite autentificarea, confidentialitatea si integritatea tranzactiilor.

Tranzactiile executate se pot arhiva si vizualiza, se pot extrage rapoarte in functie de necesitati, avand la baza cativa parametri definiti in DealStation. Se pot crea anumite modele de cautare pentru a simplifica si accelera procesul de navigare in cadrul arhivei, care se actualizeaza cu fiecare noua tranzactie efectuata.

Cu un departament de eDesk dedicat, RBS Romania ofera sprijin rapid si eficient clientilor pentru orice intrebari legate de DealStation.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: