Cea mai importanta licitatie din telecom va continua vineri pentru frecventele neadjudecate

Data publicarii: 12-09-2012 | IT&C

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) va organiza, vineri, o runda suplimentara pentru frecventele ramase neadjudecate, dupa ce marti, in a doua zi de runde primare, cererea nu a mai depasit oferta in niciuna dintre benzile scoase la licitatie, a anuntat institutia.

"In urma sesiunii de runde primare de licitare sustinute marti, in cea de a doua zi a licitatiei de spectru, Comisia anunta ca cererea nu mai depaseste oferta in niciuna dintre benzile disponibile. Se incheie astfel faza rundelor primare, dupa desfasurarea unui numar de trei asemenea runde. Licitatia va continua cu organizarea de runde suplimentare, intrucat exista blocuri de frecvente neadjudecate. Prima runda suplimentara din cele maxim doua posibile va fi organizata vineri, 14 septembrie", se arata intr-un comunicat al ANCOM.

In prima zi a licitatiei de spectru, desfasurata luni, s-au desfasurat doua runde primare. ANCOM a decis sa continue rundele primare marti, dupa ce institutia a constatat ca cererea a depasit oferta in cel putin una dintre categorii.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: