Americanii loviti de cel mai slab box office din ultimul deceniu. Ce incasari au realizat filmele

Data publicarii: 12-09-2012 | Lifestyle

Dezastru pentru box office-ul american in acest week-end. Niciun film nu a reusit sa treaca de 10 milioane de dolari incasari in cel mai prost weekend de la 11 septembrie 2001 incoace, scrie revista Entertainment Weekly.

O vara dezamagitoare pentru industria de film americana continua in acelasi stil si in prima saptamana din septembrie. Incasarile s-au prabusit in box officeul  nord american unde niciun film nu a reusit sa faca peste 10 milioane de $ incasari.

Primele 12 filme din box office au strans impreuna 52 de milioane de $ - un record pentru ultimii 11 ani.  Explicatia: debutul lunii septembrie sau perioada "Post Labor Day" este in mod obisnuit cea ma slaba a anului pentru filme in box office, insa in acest an a fost cea mai slaba din ultimul deceniu. Prima saptamana din aceasta toamna a fost afectata si de retragerea drame politiste "Gangster Squad” a regizorului Ruben Fleischer. Aceasta urma sa fie lansata in cinematografele nord-americane pe data de 7 septembrie 2012, insa atentatul de la multiplexul din Aurora - Colorado, in care si-au pierdut vietile 12 persoane si alte 58 de persoane au fost ranite, a schimbat planurile producatorilor de la Warner Bros. Pictures.

Integral in ProCinema.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: