Lupta pentru Oltchim. Cine sunt investitorii care au depus oferte pentru preluarea combinatului

Data publicarii: 17-09-2012 | Afaceri

Omul de afaceri Stefan Vuza, care controleaza grupul de firme Serviciile Comerciale Romane (SCR), a depus o oferta pentru preluarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT).

- Stefan Vuza nu a precizat prin ce firma a facut oferta de cumparare. In primavara acestui an, Vuza a figurat printre cei patru investitori care au depus oferte neangajante pentru privatizarea Oltchim, iar atunci documentele au fost inaintate de compania Aisa Invest din Cluj, pe care o controleaza indirect.

Firma Aisa Invest administreaza grupul de firme Serviciile Comerciale Romane (SCR). Din grupul SCR fac parte firmele Chimcomplex Borzesti, Somes Dej, Iaritex, Uzuc Ploiesti, Nova Textile Bumbac Pitesti, Sinterom Cluj-Napoca, Caromet Caransebes, Contactoare Buzau si Inav Bucuresti.

- Si presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde a depus o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT). "Depun cea mai mare oferta si sigur castig", a spus Diaconescu la intrarea in sediul MInisterului Economiei si Comertului.

- A treia oferta vine din partea Wojciech Zaremba, reprezentantul companiei PCC SE, inregistrata in Germania. Zaremba a intrat in sediul Ministerului Economiei fara sa faca vreo declaratie.

Integral in StirileProTv.ro