Testati cele mai performante tehnologii si solutii de productie Xerox in Bucuresti, Iasi si Cluj

Data publicarii: 18-09-2012 | Afaceri

Xerox Romania organizeaza la inceputul lunii octombrie un eveniment dedicat solutiilor de productie, in trei mari orase din tara: Bucuresti, Cluj si Iasi. Compania va prezenta cele mai noi si performante tehnologii de productie, precum si solutii software de securizare a datelor si de personalizare a campaniilor de marketing. 

Caravana Xerox cu solutii de productie va fi prezenta:

  • in Bucuresti, la Biblioteca Nationala, pe 9 octombrie;
  • in Cluj, la Cluj Arena, pe 16 octombrie;
  • in Iasi, la  Palas Iasi, pe 18 octombrie.

Programul  de vizita va fi intre 10.00 si 18.00, in fiecare dintre cele trei mari orase. Vizitatorii vor putea participa la demonstratii live cu ajutorul echipamentelor, instrumentelor software si solutiilor Xerox.

Printre echipamentele si solutiile prezentate in cadrul evenimentului se afla: Xerox 770, Xerox 560, ColorQube 9303, Phaser 7800, WorkCentre 7556, software XMPie, solutii web-to-print si noul Xerox Mobile Scanner. 

Echipamentele care vor fi prezente la stand impun un nou standard in materie de calitate a imaginilor, de viteza si de productivitate. 

"Este o expozitie de echipamente de productie, care imbina perfect calitati ale tiparelor offset si digital, si care se adreseaza, in principal, agentiilor de publicitate, tipografiilor si centrelor de imprimare si productie”, afirma Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox Romania. "Specialistii Xerox vor fi acolo pentru a raspunde la toate intrebarile legate de produsele prezentate la stand, dar si pentru a demonstra live cum functioneaza aceste tehnologii, cum pot optimiza activitatile cu documentele, cum pot realiza si personaliza numeroase aplicatii si cum pot reduce costurile.”


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: