Peste 300 de copii au desenat pe faianta la Ora de desen, organizata de Cesarom

Data publicarii: 18-09-2012 | Lifestyle

Peste 300 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani au luat parte la evenimentul "Ora de desen” organizat de Cesarom in Parcul Herastrau sambata, 15 septembrie. 

"Evenimentul "Ora de desen” a atras peste 300 de participanti. De la mic la mare, copiii au desenat cu markere colorate pe placi de faianta demonstrand intr-un mod inedit cat de creativi sunt”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger Romania, companie ce detine brandul Cesarom.

Potrivit afirmatiilor sale, fiecare participant a primit cate o placa de faianta si un set de markere si a putut desena pe un sevalet special creat, fiind la final rasplatit cu o diploma si un cadou. 

"Atat copiii, cat si parintii sau buncii acestora au fost incantati de initiativa noastra si s-au bucurat ca le-am oferit cateva ore de relaxare si creativitate”, a mai spus reprezentantul companiei. 

Copiii care au participat la "Ora de desen” au putut sa isi expuna desenele pe panourile puse la dispozitie pentru a fi admirate de catre toti trecatorii, insa, cei care au dorit, au putut sa isi ia operele acasa. 

"Ne bucuram de succesul acestui eveniment si ne dorim sa il organizam si anul viitor nu doar in Bucuresti, ci si in alte orase ale tarii”, a incheiat Toni Teau. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: