Porsche Romania va inaugura saptamana viitoare un complex de 6,4 milioane euro

Data publicarii: 18-10-2006
Porsche RomaniaPorsche Romania va inaugura saptamana viitoare complexul Porsche Bucuresti Vest 2, dupa o investitie de 6,4 milioane euro in showroom-uri, service, si depozite de piese de schimb pentru marcile Audi si Seat. Complexul Porsche Bucuresti Vest 2 are o suprafata totala de 30.000 metri patrati, din care suprafata construita reprezeinta 3.450 metri patrati. Porsche Romania a investit in total 6,4 milioane euro in noua reprezentanta, 5,6 milioane pentru constructie si 800.000 euro pentru amenajarile ulterioare.

Complexul comercializeaza automobilele marcilor Audi si Seat si detine doua showroom-uri: unul de 480 metri patrati pentru Audi si unul de 330 metri patrati pentru masinile spaniole Seat.

Porsche Romania a alocat 1.520 metri patrati pentru partea de service, suprafata din care o treime este folosita pentru reparatii, iar jumatate pentru depozitarea pieselor de schimb.

Complexul are capacitatea sa ofere service pentru 12.000 de masini pe an.

Porsche Bucuresti Vest 2 este situat pe soseaua de centura a capitalei, langa comuna Chiajna.

Vanzarile au inceput in iulie, iar lucrarile la partea de service s-au incheiat luna aceasta.  Complexul are in total 60 de angajati.

Porsche Bucuresti Vest 2 este al patrulea dealer propriu pe care compania il deschide in Bucuresti, dupa Porsche Bucuresti Aviatiei, Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1 - complex inaugurat in aprilie, dupa o investitie de 8 milioane euro.

Compania a investit peste 30 milioane euro pentru cei patru dealeri proprii din capitala.

Porsche Romania a investit impreuna cu partenerii sai din tara 84 milioane euro intre 1998 si 2005, iar pentru acest an si-a facut un plan de investitii de 40 milioane euro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: