Doua angajate CEC Bank care ar fi furat 700.000 de lei de la clienti raman in libertate

Data publicarii: 20-09-2012 | Finante-Banci

Doua dintre cele trei angajate ale CEC Bank din Cluj cercetate pentru ca ar fi furat 700.000 de lei din conturile unor clienti raman in libertate, intrucat judecatorii Tribunalului Cluj au respins, miercuri, recursul procurorilor privind arestarea lor, pentru cea de-a treia nefiind propusa masura. 

Miercuri, Tribunalul Cluj a judecat recursul procurorilor DIICOT impotriva unei sentinte a Judecatoriei Cluj-Napoca, instanta care a decis saptamana trecuta ca Ana Olga Coldea si Daniela Liana Brie sa fie cercetate in stare de libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorii DIICOT au cerut ca femeile sa fie cercetate in stare de arest preventiv, in timp ce pentru o a treia angajata a CEC Bank cercetata in acest dosar nu s-a propus nici saptamana trecuta arestarea.

Avocatii celor doua femei au cerut ca acestea sa fie cercetate in stare de libertate, sustinand ca ele nu reprezinta pericol public, iar lasarea lor in libertate nu ar prejudicia ancheta si nu exista pericolul sa savarseasca alte fapte. Avocatul lui Brie a aratat, de asemenea, ca in cazul clientei sale prejudiciul a fost recuperat, inainte de inceperea anchetei procurorilor.

Liana Brie si Ana Coldea au spus in fata judecatorilor ca recunosc, regreta faptele si au cerut sa fie judecate in stare de libertate.

Integral in Ziarul Financiar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: