EximAsig Romania a subscris in S1 prime brute de 17,5 mil. lei

Data publicarii: 20-09-2012 | Finante-Banci

Compania de Asigurari Reasigurari Exim Romania (EximAsig Romania), al carei actionar majoritar este EximBank, a inregistrat in primul semestru al anului un volum de prime brute subscrise de 17,5 milioane lei (aproximativ 4 mil. euro), de doua ori mai mult fata de volumul subscris in tot anul 2011. 

"Evolutia pozitiva a companiei, mai ales in contextul economic actual, arata cererea crescuta de pe piata pentru produsele noastre, in special pentru asigurarile de risc financiar. Clientii nostri isi doresc alternative la instrumentele clasice de garantare, iar noi oferim solutii eficiente in acest sens. EximAsig Romania a reusit ca la numai doi ani de la infiintare sa se impuna pe segmentul de asigurari de garantii, atragand alaturi de noi parteneri puternici, atat pe partea de reasigurare, cat si din randul clientilor", a declarat Radu Frincu, presedinte al directoratului EximAsig Romania. 

Ponderea cea mai importanta in portofoliul companiei o detin asigurarile de garantii, cu peste 90% din total, acestea inregistrand o crestere de peste sase ori a primelor subscrise fata de perioada similara a anului trecut. 

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: