Finantari BRD Sogelease in valoare de 126 mil. euro in primele 9 luni ale anului 2006

Data publicarii: 18-10-2006
18 octombrie 2006: Finantari BRD Sogelease IFN S.A. in valoare de 126 milioane euro in primele noua luni ale anului 2006BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing a BRD - Groupe Societe Generale, a incheiat in primele noua luni ale anului 2006 peste 2.500 de contracte, valoarea bunurilor finantate ridicandu-se la 126 milioane euro, in crestere cu 57% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

La sfarsitul lunii septembrie, structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. era: autovehicule comerciale - 45.36%, autoturisme - 23.54%, echipamente constructii - 13.71%, echipamente industriale, medicale si deservind segmentului agricultura - 12.36%, echipamente IT - 3.17%, real estate - 1.86%.

"BRD Sogelease IFN S.A. nu este o societate de leasing care se axeaza doar pe finantarea autoturismelor. Suntem o companie care finanteaza echipamente, autovehicule comerciale si care incearca sa-si ancoreze strategia in realitatile romanesti" a declarat Directorul General al BRD Sogelease IFN S.A., domnul Jean Paul Decrock.

BRD - Groupe Societe Generale este singura institutie bancara care isi utilizeaza in mod activ reteaua pentru a plasa produsul leasing pe piata produselor financiare din Romania. Alaturi de BRD, clientul beneficiaza de o relatie bancara complexa si completa: servicii bancare, leasing, factoring, asset management, operatiunile de leasing fiind organizate ca parte integranta a portofoliului de produse propus de Grupul BRD.

BRD Sogelease IFN S.A. este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare, institutie care reprezinta interesele a 20 societati de leasing si insumeaza aproximativ 60% din piata de profil din Romania (estimare ALB).

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: