Dan Diaconescu: Nu am semnat contractul pentru ca ii lipsesc clauze, paragrafe si anexe

Data publicarii: 24-09-2012 | Actualitate

Dan Diaconescu a declarat luni ca nu a semnat contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni al Oltchim, in valoare de 203 milioane lei, deoarece ii lipsesc clauze, paragrafe si anexe.

'In week-endul acesta, numai colegii mei avocati si consultanti au lucrat pentru clauzele din contract. Acestui contract ii lipsesc clauze, anexe, paragrafe. In afara de o stampila adaugata pe vechiul contract nu exista nicio diferenta. Nu au trecut nici macar numele cumparatorului. Sunt 100 si ceva de inadvertente descoperite', a spus Dan Diaconescu, subliniind ca lipseste avizul de la Consiliul Concurentei, cel de noxe. 

Acesta a mentionat ca reprezentantii sai vor ramane in minister pana cand va fi finalizat contractul si ca principala conditie pusa, care e trecuta si in procesul de adjudecare, este aceea ca banii sa ajunga integral in vistieria Oltchim. 

Dan Diaconescu a fost declarat vineri adjudecatar al licitatiei cu oferta in plic pentru achizitionarea a 54,8% din capitalul social al Oltchim Ramnicu Valcea. \

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: