Paradisul pentru femei: Cel mai mare magazin de pantofi din lume se deschide in Dubai

Data publicarii: 26-09-2012 | Lifestyle

Diva americana Marilyn Monroe a spus odata: 'Dati-i unei fete o pereche de pantofi cu tocuri inalte si ea va cuceri lumea!' In ajutor frumoaselor doamne care isi doresc Universul la picioarele lor, in Dubai se va deschide in luna octombrie cel mai mare magazin de pantofi din lume, relateaza Luxurylaunches.com.

Centrul urias se intinde pe o suprafata de circa 9.000 kmp si a fost proiectat de firma Chalhoub Group-LEVELS, cu concursul unor renumiti designeri si arhitecti din Londra. 

Aici veti putea cumpara pantofi si incaltaminte diversa de la cele mai cunoscute branduri, modele pe care pe care nu le veti gasi nicaieri altundeva - cele mai originale si cele mai minunate, asigura administratorii. In acest paradis al shopping-ului vor fi reprezentate aproximativ 40 de branduri celebre. 

Magazinul este prevazut cu o zona de agrement pentru VIP, cafenele la moda, un centru SPA de lux etc. In plus, la dispozitia reprezentantelor sexului frumos si a insotitorilor lor va sta la dispozitia un cizmar de lux. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: