BCR a recrutat-o pe Anca Rarau de la Banca Transilvania pentru postul de director de marketing

Data publicarii: 26-09-2012 | Finante-Banci

Anca Rarau, care a lucrat aproape 17 ani pentru Banca Transilvania avand in responsabilitate zona de marketing si comunicare, a fost recrutata de BCR, cea mai mare banca de pe piata, pentru a ocupa postul de director de marketing, afirma surse bancare.

BCR a derulat in ultima perioada un proces rapid de selectie a unui nou director de marketing dupa ce fostul titular al acestui post, Daniel Pana, si-a pierdut functia dupa 8 ani. Potrivit surselor citate, in faza finala a selectiei au ajuns doi canditati - Anca Rarau si un expat.

In final, a fost preferata Anca Rarau, unul dintre cei mai fideli angajati ai Bancii Transilvania. Ea a contribuit pe parcursul anilor la configurarea imaginii distinctive a BT ca banca a intreprinzatorilor, in conditiile in care aceasta a trecut treptat de la statutul de banca regionala la cel de institutie de credit de anvergura nationala, care a ajuns in 2011 chiar pe locul al treilea dupa active. Campaniile de imagine ale BT au fost recunoscute in piata drept unele dintre cele mai originale si eficiente, sustinand cresterea afacerilor bancii inclusiv in perioada de criza.

Integral in ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: