Consortiul KPMG Romania si Tuca Zbarcea si Asociatii va asista Ministerul Comunicatiilor in privatizarea Postei Romane

Data publicarii: 01-10-2012 | Afaceri

Ministerul Comunicatiilor si consortiul format din KPMG Romania si Tuca Zbarcea si Asociatii au semnat contractul privind acordarea de consultanta in procesul de privatizare al Postei Romane. Contractul se va derula pana la finele acestui an, conform calendarului agreat cu Fondul Monetar International. Consultantul desemnat va acorda consultanta pentru planificarea si realizarea privatizarii.

"Consortiul format din KPMG Romania si Tuca Zbarcea si Asociatii se va ocupa de pregatirea tuturor demersurilor de atragere a investitorului strategic, de derularea etapelor de selectie a investitorului agreat si incheierea tuturor acordurilor necesare finalizarii procesului cu investitorul strategic selectat", se arata intr-un comunicat de la Ministerul Comunicatiilor.

Lansarea procedurii de achizitie de servicii de consultanta s-a facut pe 6 august 2012, cand a fost publicat anuntul pentru selectarea unui consultant de reputatie internationala - banca de investitii sau firma de consultanta, cu experienta in privatizare. Depunerea ofertelor s-a putut face in perioada 10 august - 10 septembrie 2012. Trei companii au cumparat caietul de sarcini, iar doua dintre ele au depus oferte.

Integral in Gandul.info