Premiera pe piata de asigurari auto din Romania, OMNIASIG lanseaza prima asigurare CASCO All Risks

Data publicarii: 01-10-2012 | Finante-Banci

VIVA CASCO acopera toate riscurile (All Risks) ce pot provoca daune unui autovehicul. Pe langa riscurile binecunoscute ale unei polite obsinuite, precum furt sau riscuri catastrofale, VIVA CASCO acopera daunele produse in urma unui eveniment ale carui urmari negative nu sunt sesizabile la momentul producerii, daune urmare a accidentelor de circulatie in afara drumurilor publice, daunele produse de autor necunoscut, vandalism, avarii la elementele vitrate, daune produse din vina unui asigurat cu o polita RCA valabila etc.

De asemenea polita VIVA CASCO asigura echipamentele suplimentare montate pe autovehicule, roti de rezerva si scule din dotarea standard, apartinand acestora. 

"Segmentul CASCO a inregistrat scaderi succesive in ultimul an si cu toate acestea continua sa detina o pondere importanta in portofoliul total al pietei asigurarilor, de peste 20%. Ne dorim revitalizarea, improspatarea acestui segment, prin introducerea unui produs nou, revolutionar pe piata. VIVA CASCO, reprezinta o premiera pentru industria asigurarilor din Romania si suntem mandrii ca OMNIASIG Vienna Insurance Group este prima companie care ofera acest produs cu avantaje superioare multiple pentru clientii sai: acoperire completa pentru autovehicule prin despagubirea tuturor riscurilor. In calitate de lider al pietei de asigurari, intelegem sa ne manifestam pe piata nu doar din perspectiva fortei de vanzare, ci si prin introducerea unor produse noi, inovative, care sa genereze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza” -  a declarat Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Optand pentru achizitionarea acestui produs asiguratul OMNIASIG Vienna Insurance Group are posibilitatea de a alege acoperirea All Risks, pentru toate riscurile, sau una din cele 7 variante cu acoperire punctuala. In acelasi timp, asiguratul beneficiaza de o protectie dubla integrata (asigurare completa si Asistenta Rutiera), de o teritorialitate extinsa, facilitati de plata, promptitudine, posibilitatea anuntarii producerii unui eveniment asigurat la Call Centr-ul OMNIASIG, la numarul de telefon 021.9669, disponibil 24h/24h, 7 zile din 7.

"OMNIASIG este singura companie de asigurari care detine in portofoliul sau acest produs cu o acoperire atat de extinsa, care pe langa elementele de noutate, pastreaza componente ale unei polite CASCO cu care asiguratii sunt deja familiarizati, cum este Asistenta Rutiera in tara si in strainatate, Call Center-ul cu program non-stop, pentru notificarea producerii unui eveniment si altele. Ne propunem ca si in continuare sa oferim produse si servicii de calitate si sa stabilim noi repere pe piata asigurarilor din Romania.” - a mai adaugat Mihai Tecau.

Actuala companie OMNIASIG este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care sa aiba capacitatea de a oferi clientilor sai o calitate superioara a serviciilor de asigurare si care sa poata deveni lider de piata, obiectiv indeplinit la numai doua luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasata companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul in Viena, este unul din grupurile de asigurari lider din Europa Centrala si de Est. In afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activa, prin subsidiare si grupuri de asigurari, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est. 

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.