BCR Leasing Rally Team: Mergem la Iasi sa terminam ceea ce am inceput!

Data publicarii: 03-10-2012 | Lifestyle

  •  Doua titluri de Campion National asigurate cu doua etape inainte de finalul campionatului
  •  Noi parteneri se alatura BCR Leasing Rally Team

"A venit momentul sa aratam ce inseamna o ECHIPA! Mergem la Iasi sa cucerim titlul la echipe si ne vom concentra la maximum pentru indeplinirea obiectivului. Nu va fi usor, ecuatiei i s-au inmultit brusc necunoscutele, insa suntem increzatori in sansele noastre. Se anunta un raliu frumos, cu o configuratie ofertanta, la care organizatorul a iesit din paradigma paguboasa a primei zile compusa doar din superspeciala. Sper ca toamna sa ramana frumoasa pe parcursul raliului si spectatorii sa vina in numar mare la aceasta ultima cursa a sezonului.” - a declarat Edwin Keleti, castigatorul titlului de Campion National al clasei 3.

Acesta este spiritul inaintea Raliului Iasiului printre membrii BCR Leasing Rally Team. Dupa un sezon competitional in care echipa a dominat campionatul, clasandu-se la fiecare etapa pe locul intai, dupa doua titluri de Campion National asigurate cu doua etape inainte de finalul campionatului, sperantele pentru Raliul Iasiului sunt, evident, cele de victorie.

"Raliul de la Iasi reprezinta pentru noi o premiera. Vom lua startul fara presiunea rezultatului, avand deja asigurata victoria de campionat in categoria 2WD si clasa 5. Asta nu face decat sa facem o cursa in care spectacolul va fi mai important decat cronometrul. Cu toate acestea, plecam de acasa cu gandul la victorie si sunt absolut sigur ca vom avea o lupta interesanta cu adversarii nostri Vlad Cosma si Sebi Barbu, carora li se va alatura si Adi Raspopa.Traseul de la Iasi imi place foarte mult si sper ca nivelul organizarii va fi superior celui din 2011. Imi doresc sa ne intoarcem din Moldova cu victoria in competitia echipelor, dar sa ne asiguram si numarul 10 pentru sezonul competitional 2013.” - a declarat Alex Filip.

Asadar, BCR Leasing Rally Team va lupta in aceasta ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012 pentru suprematia clasei 2 si cea a echipelor.

 "A sosit si finalul sezonului ... ultima etapa, asa cum ne-a obisnuit de multi ani, Raliul Iasiului. La Iasi am asistat de multe ori la "batalii” care decideau campionii, batalii date pana pe ultima proba speciala a raliului. Pentru noi, in acest an, jocurile sunt deja facute, singurele "lupte” deschise fiind cele pentru suprematia clasei 2 si cea pentru echipe. Obiectivul este evident prima pozitie a clasamentului general, pentru a ne adjudeca astfel titlul la clasa 2, dar si pentru a sustine echipa in vederea castigarii primului titlu national. Ca de obicei, masina a beneficiat de o verificare foarte amanuntita si este pregatita deja pentru celebrele probe speciale pe care, atat eu, cat si Dan ne-am simtit foarte bine de fiecare data! Multumim inca o data tuturor partenerilor pentru sustinere si chiar daca s-a intamplat doar spre finalul campionatului, noi ii spunem bun venit noului nostru partener, Wheels Spedition. Alaturi de acesta si impreuna cu cei deveniti deja clasici - BCR Leasing, Colina Motorsport, Pirelli, Vallino, Radio Zu, PMR - ne dorim sa avem in continuare rezultate foarte bune in sezoanele urmatoare.” - Vali Porcisteanu

Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motors, a concluzionat astfel inaintea ultimei etape: "Mergem la Iasi sa terminam ceea ce am inceput. BCR Leasing Rally Team si-a pastrat locul intai in clasamentul echipelor pe tot parcursul Campionatului National de Raliuri 2012. Asadar, obiectivul firesc pentru etapa de la Iasi este cucerirea titlului la echipe. Suntem constienti ca nu va fi simplu, dar suntem increzatori in valoarea echipajelor noastre, in spiritul de echipa care ne mobilizeaza si in puterea noastra de concentrare in orice confruntare cu adversari redutabili. Multumim noilor parteneri care s-au alaturat echipei si speram sa ii facem sa fie mandri de acest parteneriat.”

Omniasig Vienna Insurance Group se alatura eforturilor BCR Leasing Rally Team de cucerire a titlului national la echipe. Valori comune, precum excelenta in realizarea obiectivelor stabilite si increderea in lucrul bine facut, au dus la parteneriatul cu cea mai  buna echipa din campionat.

"Suntem alaturi de echipa BCR Leasing Rally Team in calitate de partener si asigurator. Asigurarile auto reprezinta pentru Omniasig o componenta importanta in strategia de dezvoltare si ne propunem sa oferim cele mai bune produse si servicii care sa confirme pozitia de lider pe piata asigurarilor auto si a asigurarilor generale din Romania.” - a declarat Mihai Tecau, Presedinte directorat OMNIASIG VIG.

Un alt partener care se alatura BCR Leasing Rally Team este Cronus eBusiness, unul dintre principalii integratori de sistem, cu o experienta vasta pe piata serviciilor IT din Romania.

Raliul Iasiului se va desfasura in perioada 5 - 6 octombrie 2012. Cu o lungime totala de 417,75 km, competitia va fi disputata pe 10 probe speciale de macadam si 1,65 km asfalt, cu o lungime de 130 km.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: