Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii noi si INVENTIKA 2012 se amana pentru anul viitor

Data publicarii: Astazi, 04-10-2012 | Afaceri

Urmare raspunsurilor primite din partea partenerilor evenimentelor, editiile din acest an ale Salonului International de cercetare stiintifica si INVENTIKA, programate a se desfasura in perioada 17-20 octombrie 2012, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se amana pentru anul viitor.

Avand in vedere dinamica noutatilor din piata, consideram oportuna amanarea manifestarii, pentru ca evenimentele sa prezinte publicului vizitator un grad ridicat de inovatie.

In acest context, vom oferi posibilitatea tuturor celor implicati sa contribuie la dezvoltarea activitatilor de cercetare stiintifica astfel incat aceste evenimente sa-si atinga scopul initial, acela de a deveni cele mai reprezentative platforme de lansare a inovatiilor, descoperirilor de ultima ora si inventiilor din Romania si strainatate.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii noi si INVENTIKA 2013, la ROMEXPO!

Ultimele stiri pe BankNews.ro: