Microsoft pregateste un smartphone Windows sub brandul propriu. Telefonul este deja in teste

Data publicarii: Astazi, 04-10-2012 | IT&C

Microsoft pregateste un smartphone Windows sub propriul brand incadrat in segmentul premium al pietei, prototipul fiind deja functional si in curs de testare, potrivit unor surse din companie citate de site-ul wpcentral.com, care intaresc zvonurile vehiculate anterior in presa chineza.

Telefonul Microsoft se diferentiaza de celelalte modele cu sistem de operare Windows prezente pe piata, fiind un produs unic, a afirmat o sursa din companie, care nu a furnizat si informatii despre dotarile smartphone-ului, preturi sau data preconizata pentru lansare.

Persoana citata a precizat insa ca telefonul exista deja ca prototip si este in curs de testare. China Times a scris luni, fara sa precizeze sursele informatiei, ca Microsoft lucreaza la un telefon Windows.

Microsoft a prezentat in primavara tableta Surface, demonstrand ca are resursele necesare pentru a crea un produs hardware propriu complet nou, in spatele usilor inchise. Compania a evitat scurgerea de informatii in presa pana la scurt timp inainte de dezvaluirea tabletei. Surface va fi disponibila dupa lansarea Windows 8, programata pentru 26 octombrie.

Integral in Mediafax.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: