Dan Diaconescu a prezentat public mai multe extrase de cont, sustinand din nou ca are 43 milioane euro pentru preluarea Oltchim

Data publicarii: 05-10-2012 | Actualitate

Dan Diaconescu a sustinut din nou ca are 43 milioane euro pentru preluarea Olcthim si a prezentat mai multe extrase de cont, in incercarea de a dovedi ca detine banii.

Acest lucru se intampla la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea intrucat patronul OTV nu a putut face dovada ca detine banii pentru plata titlurilor, fiind necesari 45 de milioane de euro.

Diaconescu a sustinut joi seara in fata presei, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursale ale unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro.

La aceste detineri s-ar mai adauga un cont constituit in Romania, cu aproximativ 2 milioane de euro, potrivit patronului OTV, care afirma ca a zburat mult cu avionul in ultimele doua zile, avand intalniri la Londra, Dubai si Hong Kong.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: