Ozone Laboratories a contractat un credit de 5 milioane de dolari de la Citibank Romania

Data publicarii: 18-10-2006
Ozone Laboratories, una dintre companiile farmaceutice cu cea mai dinamica evolutie din ultimii ani, a contractat in luna octombrie un credit in valoare de 5 milioane de dolari de la Citibank Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Linia de finantare va fi folosita pentru sustinerea strategiei de dezvoltare a companiei pe termen scurt. Facilitatea de credit este acordata pentru o perioada de 12 luni pentru asigurarea capitalului circulant, fiind primul credit de acest tip pe care compania il contracteaza de la Citibank.

"Linia de credit acordata de catre Citibank Romania va ajuta Ozone Laboratories sa puna in aplicare strategia de dezvoltare stabilita pentru urmatoarea perioada. Parteneriatul cu Citibank si finantarea acordata demonstreaza faptul ca am atins un anumit grad de maturitate si profesionalism devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din piata farmaceutica," declara Bogdan Tenu, Director Financiar, Ozone Laboratories.

Linia de credit va fi folosita de catre Ozone Laboratories in special pentru marirea numarului de produse din portofoliu si pentru alte investitii legate de dezvoltarea companiei si cresterea calitatii produselor din portofoliu.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: