Jurnalista Corina Dragotescu va pleca in America

Data publicarii: 05-10-2012 | Media

Jurnalista Corina Dragotescu a anuntat joi seara, in emisiunea "Ultima Ora", la Romania TV, ca a obtinut viza de emigrare in SUA dupa ce a participat la Loteria Vizelor.

"Am viza de emigrare in SUA incepand de astazi. Voi pleca in scurt timp ca sa dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus in America foarte des, de 12 ani merg de doua ori pe an, cel putin. Am vazut cum este sa traiesti intr-o tara in care vin oameni din toate locurile si in care toleranta inseamna ceva. Aveam niste vise, am trait 20 de ani sa-mi ating acele vise. Dupa 30 de ani de munca ma asteapta un anunt al unui alt <<domn Boc>> care sa-mi spuna: nu avem bani sa va platim pensia. Prefer sa te duci in afara unde muncesti 10 - 15 ani, daca Dumnezeu imi da sanatate, iti depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului si reusesti sa-i oferi o viata normala familiei pe care o ai. Pornesc pe un alt drum", a marturisit Corin Dragotescu, in cadrul emisiunii de la Romania TV.

Familia Corinei Dragotescu a obtinut viza de emigrare in SUA dupa ce a participat la Loteria Vizelor.

"Ati aflat deja, cu totii, pana la aceasta ora, despre decizia mea de a parasi Romania. Exista lucruri pe care nu le poti descrie, oricat de talentat ai fi, de aceea mi-e greu sa vorbesc despre ce este acum in sufletul meu. Durere, speranta, deziluzie, bucurie, spaima si incredere, toate astea sunt, de-a valma, in mintea mea. (...) Indiferent de unde privesc lucrurile, nu pot sa nu recunosc ca ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimii 22 de ani reprezinta si un esec personal", a scris pe impactnews.ro Corina Dragotescu.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: