Radu F. Alexandru il someaza pe Saftoiu: Sa inceteze imediat orice tentativa de epurare politica in SRTV

Data publicarii: 08-10-2012 | Media

Senatorul PDL Radu F. Alexandru considera ca declaratiile recente ale lui Claudiu Saftoiu dovedesc "partizanatul politic, necinstea si iresponsabilitatea actualului presedinte al TVR si al Consiliului de Administratie al postului national de televiziune".

Democrat-liberalul face referire la un interviu aparut joi pe site-ul de stiri HotNews in care Claudiu Saftoiu, presedintele TVR, sustine ca "indiferent de taberele politice, redresarea si recredibilizarea TVR este o problema nationala care trece peste interesul politic de moment".

Radu F. Alexandru sublineaza ca, in preajma alegerilor parlamentare, "Claudiu Saftoiu si reprezentantii USL din defunctul Consiliu se grabesc sa organizeze Comisiile de evaluare a salariatilor din TVR si de judecare a contestatiilor numai si numai cu participarea parlamentarilor USL si a unor oameni a caror apartenenta politica (PSD+PNL) sau optiune politica in favoarea USL este de notorietate. Nici un parlamentar PDL, nici un ziarist si nici un reprezentant independent al societatii civile nu a fost gasit potrivit sa faca parte din aceste comisii".

In consecinta, politicianul ii someaza pe membrii CA, dar si pe Saftoiu, "sa inceteze imediat orice tentativa de epurare politica in SRTV".

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: