Noile Xerox WorkCentre 6605 si Phaser 6600 ajuta IMM-urile sa-si creasca productivitatea, eficienta si nivelul de securizare a datelor

Data publicarii: 11-10-2012 | IT&C

Xerox lanseaza echipamentul multifunctional color WorkCentre 6605 si imprimanta color Phaser 6600, care ajuta IMM-urile sa-si optimizeze investitiile IT gratie unor functii si optiuni performante, ce faciliteaza productia, distributia si protectia documentelor. 

WorkCentre 6605 si Phaser 6600 imprima pana la 35 pagini pe minut in mai putin de 10 secunde, iar grupurile de lucru extrem de ocupate sunt capabile acum sa produca fara efort documente de afaceri importante, care se remarca datorita imprimarii color de exceptie. Echipamentele pot sa produca materiale de marketing in culori, precum brosuri, flyere si prezentari, sustinand, astfel, eforturile de business ale IMM-urilor. Ele pot fi instalate oriunde in birou, design-ul compact fiind un avantaj in plus pentru afacerile care au limita de spatiu.

"IMM-urile care vor sa obtina un randament optim din investitiile IT vor gasi in aceste echipamente combinatia ideala intre calitatea imprimarii, accesibilitate, disponibilitate si usurinta de utilizare”, afirma Ruxandra Tomescu, Channels Product Manager Xerox Romania.

Alte beneficii ale WorkCentre 6605 si Phaser 6600 pentru IMM-uri: 

  • Rezolutie performanta. Rezolutia de pana la 600 x 600 x 4 dpi (calitate imbunatatita a imaginii 1200 x 1200) face ca rapoartele imprimate sa iasa in evidenta si sa capteze atentia
  • Wireless si usurinta de utilizare. Adaptorul optional wireless permite instalarea echipamentelor oriunde in birou, iar ecranul tactil color de mari dimensiuni asigura o navigare mai usoara. In plus, utilizatorii pot sa vada orice, de la documentele aflate in coada de asteptare, pana la nivelurile de toner
  • Capacitate extinsa de alimentare. O tava standard de alimentare de 550 coli de hartie, o a doua tava optionala mareste capacitatea totala pana la 1.250 de coli, pentru intervale prelungite de productivitate neintrerupta.

Phaser 6600 si WorkCentre 6605 include tehnologia Pantone Color si True Adobe PostScript 3, care ofera un aspect profesional materialelor de marketing. De asemenea, cu ajutorul tonerului fara ulei (EA Toner) si al modului Photo, imaginile si graficele au culori stralucitoare si naturale, chiar si pe hartie obisnuita sau reciclata.  


Ultimele stiri pe BankNews.ro: