Remus Borza: Hidroelectrica ar putea iesi din insolventa la finalul anului 2012

Data publicarii: 19-10-2012 | Economie

Hidroelectrica ar putea iesi din insolventa pana la finalul anului 2012, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Remus Borza, reprezentantul administratorului judiciar al societatii, Euro Insol, dupa decizia de mentinere a dispozitiilor privind insolventa companiei luata de catre Curtea de Apel Bucuresti.

'Vom continua procedurile insolventei ca si pana acum, cu aceeasi determinare, onestitate, eficienta. Pana acum am atacat toate cele 9 cauze identificate care au dus la starea de insolventa. Lucram intens, deoarece dorim sa comprimam pe cat posibil timpul. Este posibil ca la finalul acestui an sa iasa din insolventa, noi depunem eforturi', a afirmat Remus Borza. 

Sectia Comerciala a Curtii de Apel Bucuresti a decis joi sa mentina dispozitiile privind insolventa Hidroelectrica, stabilite de Tribunalul Bucuresti. 

"Curtea admite recursul, caseaza in parte hotararea atacata in ceea ce priveste cererile de interventie voluntara. Rejudecand, respinge cererile de interventie voluntara. Mentine dispozitiile privind insolventa", se arata in minuta Instantei citita joi in sedinta publica la CAB. 

Hidroelectrica si-a solicitat insolventa in data de 15 iunie 2012, ulterior denuntand mai multe contracte cu traderi de energie, contracte considerate a produce pierderi pentru statul roman, dar si paguboase pentru companie. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: