Compania Wizz Air introduce din 2013 curse spre Bologna, Frankfurt si Munchen

Data publicarii: 19-10-2012 | Turism

Compania low cost Wizz Air va introduce, din aprilie, respectiv mai 2013, noi curse de pe Aeroportul din Targu Mures spre Bologna (Italia), Frankfurt si Munchen (Germania), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul comercial al Wizz Air, Abran Gyorgy, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, introducerea unor noi rute de pe Aeroportul din Targu Mures, spre Germania si Italia, care vor fi operationale de anul viitor din lunile aprilie, spre Memmingen - Munchen si mai, spre Forli - Bologna si Frankfurt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Abran, primul zbor spre Memmingen - Munchen va avea loc in 1 aprilie 2013, cel spre Frankfurt in 18 mai, iar cel spre Forli - Bologna in 20 mai, pretul unui bilet pentru fiecare dintre aceste curse fiind de 93 de lei, cu toate taxele incluse.

Abran a spus ca noile rute vor fi utile mediului de afaceri, in special cele pe relatia Germania, vacantelor si turismului din Italia, dar sunt destinate si familiilor ale caror rude lucreaza in strainatate.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: