Xerox WorkCentre 5019/5021 sporeste productivitatea si simplifica procesele de lucru in birourile IMM-urilor

Data publicarii: 23-10-2012 | IT&C

Xerox lanseaza imprimanta multifunctionala WorkCentre 5019/5021, care eficientizeaza procesele de lucru, economiseste timp si spatiu si creste productivitatea IMM- urilor, cu ajutorul functiilor de printare, scanare si copiere incorporate.

Noul multifunctional are o viteza de imprimare de pana la 20 de pagini pe minut si o capacitate de alimentare de 850 de coli de hartie. El include functia de scanare care transforma documentele din hartie in format digital. Mai mult, angajatii care lucreaza in afara birourilor pot folosi aplicatia Xerox de imprimare mobila, Print Back, ce permite utilizatorilor sa printeze la WorkCentre 5019/5021 de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau IOS.  

"Design-ul, viteza si fiabilitatea multifunctionalului WorkCentre 5019/5021 simplifica administrarea documentelor, reduc timpul de lucru si consumul de resurse”, afirma Bogdan Ghetau, Office Solutions Product Manager, Xerox Romania.

 Alte beneficii ale echipamentului:

  • Imprimare fata-verso, pentru a reduce consumul de hartie;
  • Modul Toner Save (de economisire a tonerului), care reduce cheltuielile cu consumabilele;
  • Optiunea Copy Accounting (Numarare a documentelor copiate), care permite pana la zece conturi de utilizatori parolate, cu limite individuale in privinta numarului de operatiuni de copiere, pentru un control mai eficient al costurilor;
  • Design compact care economiseste spatiul in birouri, imprimanta avand o productivitate similara echipamentelor mult mai mari;
  • Instalare si configurare facila, astfel incat angajatii din birouri sa se poata concentra asupra sarcinilor zilnice.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: