24Banking - cea mai instalata aplicatie de mobil in Romania in primele zile de la lansare

Data publicarii: 25-10-2012 | Finante-Banci

  • BCR a lansat aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android si IOS mobile "24banking”.   
  • Dupa prima saptamana de la lansare 24banking este cea mai descarcata aplicatie pe App Store   
  • Serviciul m.24banking.ro are aproape 350.000 de operatiuni inregistrate in primele 10 luni de functionare.

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat aplicatia 24banking pentru telefoanele mobile de tip smartphone cu sisteme de operare Android si IOS. 

Prin 24banking clientii pot contacta banca, pot afla ultimele noutati despre BCR, pot afla cursul valutar BCR si pot gasi cea mai apropiata unitate si cel mai apropiat ATM dar mai ales pot accesa serviciul de internet banking al BCR, consultand informatii despre propriile conturi si efectuand cele mai uzuale tranzactii. 

"Clientii isi doresc tot mai mult sa interactioneze cu banca fara sa se mai deplaseze in unitati. Telefonul mobil este dispozitivul mereu la indemana si am observat ca este preferat atat pentru informare cat si pentru tranzactionare si cumparare de produse noi.” a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR 

Conform unui studiu ad-hoc realizat de BCR canalele on-line schimba rolul clientului in relatia cu banca permitandu-i acestuia sa aleaga unde si cum sa interactioneze cu aceasta.. Echipamentele de self-service si internet banking-ul sunt instrumentele care au facut posibila independenta totala fata de programul unitatilor bancare. Mobile bankingul este un pas inainte in acesta directie   

   "Clientii ne confirma ca isi doresc sa acceseze banca direct de pe telefonul mobil. Serviciul m.24banking.ro a fost foarte bine primit, in primele zece luni avem peste 102 milioane de lei tranzactionate, in mai mult de 28.000 de operatiuni efectuate si peste 320.000 de interogari de sold si istoric de trazactii.  

   Aplicatia 24banking reprezinta o evolutie fireasca a serviciilor de mobile banking in contextul cresterii continue a adoptiei telefoanelor de tip smartphone in Romania .  

   Sunt convins ca aplicatia 24banking va usura interactiunea cu banca si multi clienti o vor folosi pentru ca este intuitiva si ofera toate informatiile de care au nevoie” a incheiat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail BCR

In prima saptamana de la lansare peste 3000 clienti au accesat aplicatia, au testat-o si i-au acordat un punctaj de 4,9 puncte din 5 posibile.   

    Aplicatia 24banking poate fi descarcata gratuit din Play Store sau AppStore