Directorul de investitii BRD Pensii, amendat pentru instrainarea activelor participantilor

Data publicarii: 30-10-2012 | Finante-Banci

Bogdan Ionut Georgescu, director de investitii in cadrul BRD - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private (BRD Pensii), a fost sanctionat de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) cu amenda de 1.000 lei, deoarece a efectuat tranzactii prin care a instrainat activele fondului.

"Se sanctioneaza cu amenda contraventionala in cuantum de 1.000 lei domnul Bogdan Ionut Georgescu, in calitate de director de investitii la SC BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA", apare precizat la rubrica Sanctiuni in raportul pe luna septembrie anul curent publicat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

In continuare, motivul invocat de autoritate consta in faptul ca BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private "a incheiat in data de 03.04.2008 un contract cadru privind instrumentele Pensii Private financiare derivate ("Master derivatives agreement”) cu contrapartea SC BRD SA Groupe Societe Generale S.A. - persoana afiliata administratorului".

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: