Un nou pavilion destinat comercializarii en-gros a produselor alimentare in parcul comercial Doraly Expo Market

Data publicarii: 02-11-2012 | Afaceri

Doraly Expo Market - parcul comercial en-gros No.1 in produse alimentare si articole pentru casa, a inaugurat la sfarsitul lunii octombrie un nou pavilion comercial cu o suprafata de 8.000 mp, destinat cu preponderenta comercializarii produselor alimentare. 

Pavilionul X1 a fost construit in perioada august-octombrie 2012, conform strategiei de dezvoltare stabilite in anul 2008, si care va continua cu noi dezvoltari in anii urmatori, respectiv noi spatii in suprafata totala de peste 30000 mp. Investitia totala pentru pavilionul X1, in suma de peste 3 500 000 euro, este provenita din surse proprii.

Doraly Expo Market in cifre:

  • Cifra de afaceri 2012: 12 000 000 euro 
  • Suprafatateren:          227 000 mp
  • Suprafatainchiriabila:  90 000 mp
  • Spatiicomerciale:  34 000 mp
  • Spatiidepozitare:  46 000 mp
  • Spatiifrigorifice:   2 000 mp
  • Platformeexterioare:           8000 mp
  • Parcare:          3 000 locuri.

Pavilionul X1 ofera solutii personalizate pentru spatii de depozitare, showroom-uri de prezentare, precum si spatii de birouri.

"Ecourile aparitiei acestui nou proiect au avut deja rezultate, astfel incat, inainte de lansarea oficiala din data de 31 Octombrie 2012 s-au inchiriat deja 75% din spatiile si depozitele noului pavilion”, a declarat Iulia Urda, Director Executiv Octogon Total Management, firma care manageriaza operatiunile parcului comercial Doraly Expo Market.

Noul pavilion dispune de dotari moderne avand urmatoarele caracteristici: capacitate de depozitare pentru 9000 de paleti, inaltime utila de 8 m, 20 rampe pentru camioane, sisteme de securitate de ultima generatie - supraveghere video 24h, alarma antifurt, detector de incendii. 

"La realizarea proiectului s-a tinut cont de specificul activitatii fiecarui chirias, spatiile fiind personalizate la cerere. Locatia este foarte aproape de soseaua de centura si de Bucuresti, accesul camioanelor spre si dinspre Bucuresti sau alte orase fiind foarte facil. Asa cum era de asteptat, partenerii nostri au reactionat pozitiv, participand alaturi de noi la implementarea strategiei comunede dezvoltare”, a declarat Iulia Urda, Director Executiv Octogon Total Management SRL.

Pavilionul X1 se distinge atat prin calitatea echipamentelor si materialelor folosite in constructia sa, cat si prin functionalitatea specifica activitatii de comert en-gros. Antreprenorul general, firma Consstar Construct si-a reconfirmat profesionalismul si seriozitatea care il caracterizeaza, livrand la timp proiectul conform specificatiilor.

Prin adaugarea acestui nou pavilion la cele 24 deja existente in portofoliul parcului comercial, Doraly isi intareste pozitia de lider in Romania in ce priveste spatiile de depozitare destinate comertului en-gros pentru produse alimentare si articole pentru casa.  

Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri!

Doraly Expo Market - Calea ta in afaceri!


Ultimele stiri pe BankNews.ro: