Filiala din Romania a unei multinationale a devenit pepiniera de directori pentru grupul-mama

Data publicarii: 07-11-2012 | Afaceri

Mai multi romani angajati la Holcim Romania au fost promovati, anul acesta, in functii de directori ai unor filiale mai mari sau au ajuns lideri zonali in cadrul grupului mama Holcim Elvetia

Mai multi directori din middle si upper management de la Holcim Romania au fost avansati, in acest an in pozitii cheie din structura globala a multinationalei elvetiene ceea ce face din compania romaneasca o adevarata pepiniera de executivi pentru Holcim in toata lumea.

"Claudiu Soare, 42 de ani, a fost numit recent CEO al Holcim Serbia.  El a fost membru al echipei Holcim Romania din 2000, iar ulterior a devenit Manager de Proiect in cadrul Holcim Services EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Asia), cu sediul in Madrid. Promovarea lui Claudiu Soare din randul fostilor angajati Holcim Romania nu este singura de anul acesta. Horia Adrian, 43 de ani, anterior CEO al Holcim Rusia, a fost numit in 2012 in functia de Area Manager pentru Europa de Est si Sud-Est”, se arata intr-un comunicat al Holcim Romania.

Cele doua exemple de mai sus nu sunt singulare. Tot in acest an Roxana Marin-Simen a fost promovata in functia de Secretar al Comitetului Executiv al Holcim Ltd si Sef al Biroului Directorului General al Grupului Holcim.

Integral in Economica.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: