Abonatii Digi Mobil pot cumpara prin SMS, abonamente de o zi la RATB

Data publicarii: 07-11-2012 | IT&C

Clientii la telefonia mobila a RCS & RDS pot achizitiona titluri de calatorie RATB valabile pentru o zi, prin trimiterea unui SMS catre numarul 7456 

Abonatii serviciilor Digi Mobil din reteaua RCS & RDS pot achizitiona abonamente cu calatorii pentru o zi pe toate liniile urbane ale RATB, printr-un SMS continand litera A transmis la numarul 7456. Abonamentul este valabil pana la orele 24:00 ale zilei in care a fost transmis SMS-ul. Solicitantul primeste confirmarea activarii abonamentului la interval de doar 15 - 30 secunde, printr-un alt SMS primit pe telefonul sau mobil. 

Pretul SMS-ului de activare a abonamentului de o zi la RATB este de 1,75 Euro fara TVA si echivaleaza cu pretul titlului de calatorie. Suma va fi inscrisa in factura de servicii Digi, in cazul clientilor cu abonament Digi Mobil si va fi retinuta din credit in cazul clientilor cu cartele Digi preplatite.

Odata cu confirmarea platii, abonatul Digi Mobil primeste un cod de control alocat titlului de calatorie achizitionat, cod pe care il va prezenta controlorilor care ar putea solicita dovada platii calatoriei. Codul de control este valabil doar pentru telefonul mobil de pe care s-a trasmis SMS-ul de activare a titlului de calatorie.

Momentan, activarea prin SMS este valabila pentru abonamentul de o zi care contine calatorii exclusiv in reteaua RATB, nu si in reteaua Metrorex.

Informatii detaliate despre noua optiune sunt disponibile pe http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil sau pe http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/servicii-optionale/sms.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: