Scandalul site-urilor ilegale de seriale: POLITIA a primit sesizarea de la CNA si ii cauta pe proprietarii site-urilor

Data publicarii: 08-11-2012 | IT&C

Directia de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a informat Capital ca a primit sesizarea de la Consiliul National al Audiovizualului cu privire la existenta mai multor site-uri care difuzeaza filme ilegal si in prezent se efectueza cercetari.

Pro TV a facut o sesizare la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu privire la mai multe site-uri care difuzeaza filme si seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis, iar CNA a decis sa sesizeze mai departe Politia.

Directia de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a confirmat pentru Capital ca fost sesizata de Consiliul National al Audiovizualului cu privire la existenta mai multor site-uri care ofera servicii media audiovizuale la cerere si care nu au notificat C.N.A, conform prevederilor Deciziei nr. 320/2012.  Sesizarea a ajuns la Politiei, ieri in jurul orei 15.00, iar incepand de astazi vor fi efectuate cercetari. 

Integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: