Turkiye Garanti Bankasi aduce 20 de milioane de euro pentru sustinerea cresterii Garanti Bank in Romania, prin majorare de capital

Data publicarii: 13-11-2012 | Finante-Banci

Garanti Bank Romania si-a majorat capitalul social cu 20 de milioane de euro prin aport de numerar, investitia de capital totala a Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) in dezvoltarea subsidiarei din Romania ajungand la 245,7 milioane de euro. 

"Prin aceasta majorare de capital, Garanti Bank isi continua cresterea nivelului de competitivitate in piata locala si isi consolideaza pozitionarea ca una dintre institutiile bancare cu cel mai ridicat grad de inovatie. Vom lansa noi servicii si produse cu un grad ridicat de personalizare, care sa raspunda nevoilor unui public tinta din ce in ce mai segmentat”, a declarat Ufuk Tandogan, Director General al Garanti Bank Romania.

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti.  Banca si-a extins prezenta la nivel national prin intermediul agentiilor si canalelor alternative de servicii, ajungand la o retea de 78 de agentii si 225 ATM-uri - cea mai extinsa retea nationala de ATM-uri inteligente, in timp ce numarul de POS-uri a ajuns la 7.400. Cu intreaga retea de bancomate inteligente, Garanti inoveaza si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de credit din Romania, Bonus Card.  

Comunicat de presa


Ultimele stiri pe BankNews.ro: