Xerox a fost pozitionata de Gartner in cadranul de lideri pe segmentul serviciilor de imprimare

Data publicarii: 13-11-2012 | Afaceri

Xerox a fost pozitionata in cadranul de lideri pe segmentul serviciilor de imprimare (MPS), in raportul Gartner din 2012 - Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide1.

Dezvoltat de Gartner pentru a evalua modul in care furnizorii de tehnologie isi respecta viziunea, Magic Quadrant este un instrument de cercetare care ofera o reprezentare generala a directiei pietei, a nivelului de maturitate si a participantilor. 

Ramanand liderul pietei pe segmentul MPS, Xerox ajuta companiile sa foloseasca o strategie MPS, care sa vina in intampinarea nevoilor aflate in schimbare ale angajatilor, - de la sprijinul acordat celor care lucreaza in afara birourilor si cu propria politica privind utilizarea echipamentelor, la securizarea datelor confidentiale si simplificarea proceselor complexe de business prin noi modalitati de lucru, atat pentru documente fizice cat si pentru cele digitale.   

"MPS a evoluat dincolo de nivelul simplului management al documentelor tiparite, trecand la rezolvarea problemelor de business”, a spus  Andrew Morrison, senior vice president, Xerox Managed Print Services Business. "Xerox se afla pe o pozitie de lider, pentru ca a valorificat expertiza in domeniul proceselor de business si al externalizarii IT, pentru a optimiza  modul in care oamenii lucreaza.”

Noile instrumente de evaluare si raportare ale NewField IT (companie achizitionata de catre Xerox) vin in intampinarea cererii tot mai mari inregistrate pe segmentul IMM-urilor - demonstrand potentialul pentru reduceri de costuri de pana la 30%, eficienta energetica imbunatatita si productivitate sporita adusa de utilizarea MPS. Pentru ca IMM-urile sa beneficieze de MPS, in acest an Xerox a creat o structura organizationala dedicata, Channel Partner Operations, care ofera resellerilor IT un acces sporit la oferte de servicii de imprimare personalizata. 

Ca lider global pe segmentul MPS, Xerox lucreaza cu companii de toate marimile, simplificandu-le modul de lucru cu documentele - astfel, angajatii petrec mai putin timp cu activitatile legate de documente si mai mult timp pentru activitatile principale de business. Xerox integreaza MPS in infrastructura IT, pentru a ajuta la organizarea inteligenta a informatiei - atat din surse electronice, cat si fizice. Compania a fost pozitionata, si anul trecut, in cadranul liderilor pe segmentul MPS, de raportul Gartner - (Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Oct. 25, 2011).

Despre Magic Quadrant

Gartner nu sustine niciun furnizor, produs sau serviciu descrise in publicatiile sale de cercetare si nu sfatuieste utilizatorii de tehnologie sa-i selecteze doar pe acei furnizori cu cele mai mari rating-uri. Publicatiile de cercetare ale Gartner constau in opiniile organizatiei de cercetare Gartner si nu ar trebui preluate ca atare. Gartner isi declina responsabilitatea in privinta tuturor garantiilor, exprimate sau implicite, cu privire la aceasta cercetare,  inclusiv garantii privind comercializarea sau adecvarea la o anumita utilizare. 

Despre Xerox Romania 

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.xerox.ro si pagina noastra de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

1Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, October 24, 2012


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: