ANI a publicat pe site declaratiile de avere ale tuturor candidatilor la alegerile parlamentare

Data publicarii: 13-11-2012 | Politica

Agentia Nationala de Integritate a procesat si publicat pe pagina de internet toate declaratiile de avere si de interese depuse in cadrul procesului electoral de catre candidatii la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012.

Potrivit unui comunicat al ANI transmis marti AGERPRES, aceste declaratii se regasesc pe portalul institutiei, in sectiunea distincta: 'Declaratii de avere si de interese - Alegeri Parlamentare 2012' si au fost transmise Agentiei de Biroul Electoral Central, respectiv de birourile electorale de circumscriptie. 

Pentru a facilita accesul la informatie, sectiunea beneficiaza de campuri avansate de cautare, precum nume/prenume, judet si functii alese (deputat, senator). 

Potrivit situatiei centralizate transmise Agentiei Nationale de Integritate, la data de 9 noiembrie numarul total al candidaturilor ramase definitive in colegiile uninominale din cele 43 de circumscriptii electorale este de 2.455. 

ANI mentioneaza ca toti candidatii validati pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declaratii de avere si de interese, conform prevederilor legale. 

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: