GRUPUL INTESA SANPAOLO LANSEAZA UN NOU CONCURS VIRAL PE PLATFORMA LIVE INSPIRE

Data publicarii: 13-11-2012 | Finante-Banci

In urma succesului de care s-a bucurat campania "Live Inspire”, o initiativa a Grupului Intesa Sanpaolo, impreuna cu subsidiara locala Intesa Sanpaolo Bank  s-a lansat un nou concurs pe www.liveinspire.com  Concret, utilizatorii isi pot crea usor propriul Avatar pe aceasta platforma si isi pot invita cat mai multi prieteni pentru a acumula puncte in cursa pentru castigarea unei tablete iPad3 personalizate. 

Noul concurs se deruleaza in paralel in 11 tari, o adevarata provocare adresata inspiratiei la nivel international, deoarece in afara Romaniei in proiect mai sunt implicate Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria si Egipt, unde Intesa Sanpaolo Group detine subsidiare locale. 

Concursul "Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei” va avea loc pana in luna februarie 2013, oferind participantilor mai multe sanse de castig datorita etapelor intermediare ce au loc la fiecare 15 zile. Iata calendarul si datele la care va fi acordat cate un iPad 3. 

  • 30 Noiembrie 2012
  • 14 Decembrie 2012
  • 28 Decembrie 2012
  • 11 Ianuarie 2013
  • 25 Ianuarie 2013
  • 8 Februarie 2013

Pentru a participa in cadrul concursului "Inspiring Chain - Lantul Inspiratiei” toti doritorii trebuie sa se inregistreze pe www.liveinspire.com sau daca au luat parte in concursul precedent "Live Inspire” doar sa se logheze cu datele si contul de utilizator respectiv. Dupa inregistrare, acestia isi pot genera propriul Avatar prin incarcarea unei poze portret pe care o pot personaliza foarte usor adaugand noi caracteristici predefinite - model par, tricou, pantaloni sau fusta, pantofi si alte accesorii.  Cu cat primesti mai multe puncte, cu atat cresc sansele de castig ale unui iPad 3, iar pentru a acumula puncte fiecare utilizator trebuie sa genereze un lant cat mai mare de Avatar-uri prin invitarea a cat mai multi prieteni sa ia parte la acest concurs. Pentru fiecare invitatie acceptata, fiecare user va primi cate 10 puncte. 

In Romania ambasadorii initiativei "Live Inspire” au fost trei cunoscuti bloggeri locali: Cristina Bazavan, Adi Hadean si Cristian China-Birta. Pagina de Facebook "Live Inspire” (www.facebook.com/live.inspire) a fost construita de Grupul Intesa Sanpaolo pentru a crea o comunitate globala virtuala in jurul conceptului inspiratie. In mai putin de sase luni pagina a atras peste 106.000 de fani si a creat un spatiu virtual unic unde oamenii din intreaga lume pot interactiona intre ei si pot impartasi sugestiile si experientele cele mai inspirate.

  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: