Destinatii turistice din Romania, promovate in catalogul din 2013 al turoperatorului german ITS Reisen

Data publicarii: 14-11-2012 | Turism

Turoperatorul german ITS Reisen, parte a concernului Rewe, va promova in catalogul din 2013, destinatii turistice din Romania, incepand cu Delta Dunarii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului /MDRT/, remis, marti, AGERPRES.

Astfel, ITS Reisen intentioneaza sa extinda, pentru anul viitor, promovarea pentru Romania, printr-o brosura dedicata tarii noastre, distribuita in Germania, Austria si Elvetia, ce va prezenta destinatii si produse turistice specifice tarii noastre. 

Principalele forme de turism vor viza Delta Dunarii, circuitele culturale, dar si turismul activ si in natura, manifestat mai ales sub forma de drumetii si activitati de observare a florei si faunei. 

Catalogul, ce va fi produs pana la sfarsitul lunii noiembrie, urmeaza sa fie distribuit, in 2013, de circa 2.500 de agentii care vand produsele ITS in cele trei tari amintite. 

Totodata, potrivit MDRT, Romania va continua sa apara in catalogul 'City Trips' al turoperatorului german, cu destinatii ca Bucuresti si Sibiu. 

Decizia a fost luata in urma discutiilor demarate de catre secretarul de stat Cristian Barhalescu cu reprezentantii ITS Reisen in luna august, la Berlin, si continuate in octombrie, la Salzburg, cu ocazia lansarii Catalogului ITS 2013. 

ITS Reisen face parte, alaturi de Jahn Reisen, Tjaereborg, ADAC Reisen, LTUplus, Dertour si Meiers Weltreisen, din divizia de turism a concernului Rewe, locul doi in topul concernelor turistice din Germania, in functie de profit. 

Compania detine peste 2.500 de agentii de turism proprii, in franciza sau in cooperare cu alte agentii de turism, dar si agentii de incoming proprii in 13 tari. 

ITS este unul dintre turoperatorii care au inregistrat crestere pe piata si care atrag turisti interesati de formele de turism caracteristice Romaniei, asa cum au fost ele identificate in studiile si documentele strategice realizate pentru MDRT in domeniu.

MDRT gestioneaza planul national de marketing si promovare turistica, elaborat pe baza unor studii si documente strategice, si care prevede un set de actiuni specifice, printre care si cele destinate promovarii prin intermediul turoperatorilor.

Sursa: AGERPRES


Ultimele stiri pe BankNews.ro: