Discounturi de pana la 35% prin programul ANAT 'Inscrieri Timpurii', la Targul de Turism

Data publicarii: 15-11-2012 | Turism

Cataloagele pentru vacantele de vara 2013 vor fi lansate in premiera la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei sub conceptul Early-Booking - Inscrieri Timpurii, agentiile oferind discounturi de pana la 35%, informeaza, miercuri, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

In plus, multe dintre agentii vor oferi si un discount suplimentar de 5 - 10% pentru rezervarile efectuate in timpul targului. 

"Targurile de turism sunt cele mai mari si mai asteptate evenimente ale industriei. Masuram succesul acestora prin numarul mare de vizitatori care ne trec pragul si volumele de incasari generate. Avem convingerea ca si targul din aceasta toamna, pentru care a inceput deja numaratoarea inversa, va prilejui cumpararea unui numar important de vacante. Acest lucru este motivat prin faptul ca romanii au deprins noi comportamente de calatorie, in sensul ca prefera sa aiba doua vacante pe an, in loc de una singura. Practic, printr-o alegere inteligenta, la pretul unei singure calatorii, poti efectua doua, daca optezi pentru programele ANAT Early - Booking - Inscrieri Timpurii", a declarat presedintele ANAT, Corina Martin. 

Aceasta a estimat ca vor fi foarte solicitate sejururile de o saptamana, nu doar pe destinatii externe, cum ar fi Austria, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Ungaria sau Italia, ci si pe destinatii interne, devenite deja traditionale in preferintele turistilor romani, precum Valea Prahovei, Bran - Moeciu, Bucovina, Vatra - Dornei etc. 

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, se va desfasura intre 15 si 18 noiembrie 2012 si este organizat de Romexpo, in parteneriat cu ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT). 

Vizitatorii sunt asteptati in Pavilioanele C1, C2, C4 si C5 din Romexpo, unde agentiile de turism membre ANAT isi asteapta publicul cu oferte variate, atat pentru sezonul de iarna, cat si pentru cel de primavara - vara 2013, atat pentru Romania, cat si pentru strainatate. 

Potrivit ANAT, nu vor lipsi ofertele de turism cultural, rural si de business, turismul balnear, destinatiile exotice, croazierele, turismul de aventura. Propunerile interne si externe pentru Revelion se vor regasi, de asemenea, in ofertele agentiilor de turism. 

Cu o suprafata totala de 8.000 de metri patrati, editia din aceasta toamna gazduieste peste 208 de firme din Romania si din strainatate. Vor fi prezente tari ca Austria, Bulgaria, Germania, Israel, Republica Moldova, Palestina, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria. 

Editia din aceasta toamna beneficiaza si de prezenta ambasadelor din Chile, Argentina si Egipt. Destinatiile romanesti vor fi promovate de Asociatiile de Promovare Regionale, Litoral-Delta Dunarii, Sighisoara, Prahova, Rosenau - Rasnov, Monteoru Renaissance - Buzau, Sibiu. 

Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, se desfasoara in perioada 15 - 18 noiembrie 2012, la Romexpo. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: