Peste 200 de companii din tara si din strainatate isi prezinta oferta la Targul de Turism al Romaniei

Data publicarii: 15-11-2012 | Turism

Peste 200 de companii din tara si din strainatate vor participa la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura la Pavilionul Expozitional Romexpo, in perioada 15 - 18 noiembrie 2012, discount-urile anuntate de participanti fiind cuprinse intre 5 si 15%.

 ,,Reducerile ofertelor de la Targul de Turism al Romaniei vor fi cuprinse intre 5 si 15%. Vizam in primul rand destinatiile de schi, dar si pe cele exotice. Suntem, totodata, pregatiti, prin programul Early Booking, pentru primavara si vara anului 2013. In prezent discutam si despre septembrie 2013. Reducerile pentru sejururile de vara sunt de pana la 30%', a spus Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

 Cele mai cautate destinatii pentru vacantele de iarna sunt cele pentru schi, statiunile din Austria fiind primele in topul preferintelor turistilor romani. Acestea sunt urmate de Slovacia, Slovenia si Italia, potrivit presedintelui ANAT.

 Destinatiile exotice cel mai bine vandute sunt Republica Dominicana, Egipt, precum si croazierele.

 Editia din aceasta toamna beneficiaza si de prezenta Ambasadelor din Chile, Argentina si Egipt. Destinatiile romanesti vor fi promovate de Asociatiile de Promovare Regionale, Litoral-Delta Dunarii, Sighisoara, Prahova, Rosenau - Rasnov, Monteoru Renaissance - Buzau, Sibiu.

Integral in Puterea.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: