Cunoscuta actrita Emilia Popescu si trupa IRIS se alatura sustinatorilor avocatului Gheorghe Piperea, care candideaza ca independent pentru Camera Deputatilor

Data publicarii: 16-11-2012 | Politica

Dupa Nicusor Dan, candidatul-surpriza la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, care si-a anuntat public sustinerea pentru Gheorge Piperea, si actrita Emilia Popescu a facut acelasi lucru, azi.

"Cred in profesionalism si competenta. Cred in oameni si nu in formatiuni politice. Cred ca e foarte oportun sa existe in politica independentul care sa serveasca interesul cetateanului, si nu al unei ideologii de partid. Cred ca un om cu succes in cariera sa si cu simt moral trebuie sustinut si ales in Parlamentul Romaniei”, si-a motivat Emilia Popescu decizia.

Cunoscut pentru mai multe initiative judiciare sau legale care au tinut agenda publica in ultimii ani, Gheorghe Piperea a decis "pe ultima suta de metri” sa candideze, ca independent, pentru Camera Deputatilor in colegiul 16, Bucuresti, unde si locuieste.

Printre numeroasele initiative pe care le-a avut Piperea, inainte de a decide sa candideze, s-a numarat si procesul intentat ANAF si Ministerului Finantelor impotriva colectarii retro-active a TVA-ului aferent drepturilor de proprietate interectuala, lucru care i-a crescut popularitatea in randul artistilor si oamenilor de media si de cultura.

La conferinta de presa care va lansa oficial candidatura, conferinta programata pentru duminica, 18 noiembrie, ora 12, la sediul de campanie situat pe Bulevardul Marasesti nr. 34, este posibil sa participe si alti reprezentati ai lumii artistice, printre care sunt conformati deja membrii trupei IRIS - conform unui anunt postat de Piperea pe contul sau de Facebook.

Piperea si-a lansat ieri si site-ul oficial de campanie, unde explica motivele care au stat la baza deciziei sale. Site-ul poate fi vizitat la adresa www.voteazapiperea.ro.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: