Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65% din capacitate peste o luna

Data publicarii: 16-11-2012 | Diverse

Liviu Pop a declarat, intr-o conferinta de presa la Prefectura Arad, ca Oltchim lucreaza in prezent la o capacitate de 15 la suta, urmand ca saptamana viitoare sa fie deschise alte trei sectii de productie, "avand asigurat capital de lucru".

"La mijlocul lunii decembrie, Oltchim va fi la 65 la suta din capacitatea de functionare. Azi (joi - n.r.) s-au platit salariile pe septembrie, iar pana la finalul lunii se vor plati salariile pe octombrie", a spus ministrul, adaugand ca exista fonduri pentru asigurarea salariilor pana la finele anului.

Angajatii de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea au primit salariile restante pentru luna septembrie, iar conducerea sindicatului negociaza cu muncitorii aflati in greva foamei, pentru a-i determina sa renunte la protest.

Aproximativ 300 de salariati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au protestat, miercuri, pentru a treia zi consecutiv, in fata pavilionului administrativ, cerand ca premierul Victor Ponta sa vina sa le explice de ce Guvernul nu si-a onorat promisiunile. Angajatii Oltchim au decis, miercuri, sa suspende protestele dupa ce au fost anuntati ca restantele salariale pentru luna septembrie le vor fi achitate joi.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: