Alro vrea un imprumut de 28 mil. dolari de la Raiffeisen, BRD si UniCredit

Data publicarii: 16-11-2012 | Finante-Banci

Conducerea Alro cere acordul actionarilor pentru contractarea unui imprumut de aproximativ 28 milioane dolari de la Raiffeisen International, Raiffeisen Bank Romania, BRD, UniCredit Bank Austria si UniCredit Tiriac, banii urmand sa fie utilizati pentru capital de lucru.

Actionarii vor discuta propunerea Consiliului de Administratie intr-o AGA programata pentru 18 decembrie, potrivit unui convocator AGA transmis, joi, de producatorului de aluminiu Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Pe ordinea de zi a aceeasi sedinte figureaza si aprobarea incheierii unui contract cu UniCredit Tiriac Bank pentru o facilitate de credit de aproximativ 11 milioane dolari, pentru emiterea de acreditive si scrisori de garantie bancara.

In aceeasi AGA, actionarii vor vota propunerea Consiliului de Administratie pentru incheierea unui act aditional la contractul de imprumut semnat cu BERD in 2010. Prin acest act aditional este vizata prelungirea cu un an a scadentei facilitatii la termen, precum si extinderea cu doi ani a facilitatii de tip revolving.

Integral in Economica.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: