Saptamana Work your way ofera noi posibilitati pentru IMM-uri si angajatii care lucreaza in deplasare

Data publicarii: 19-11-2012 | Afaceri

Intre 19 si 23  noiembrie, Regus gazduieste in Bucuresti o initiativa care ar putea ajuta companiile sa lucreze mai eficient sau mai economic

Saptamana 19-23 noiembrie ar putea determina o schimbare in planurile companiilor romanesti aflate la inceput, companiilor mici si angajatilor care lucreaza in deplasare. Saptamana Work your way, o initiativa care se desfasoara in cele trei centre de afaceri Regus din Bucuresti, le poate arata modalitati de economisire a banilor, de a deveni mai productivi, sau de a impresiona potentialii clienti.

In timpul Saptamanii Work your way, Regus, cel mai mare furnizor de solutii pentru spatii de lucru flexibile, va organiza un "eveniment deschis” la centrele sale de afaceri din Bucuresti. Vor avea loc testari si demonstratii gratuite, fara obligatii, pentru toate produsele si serviciile sale, inclusiv serviciile de birouri virtuale, birouri inchiriate o zi si sali de sedinte. Vizitatorii vor avea sansa de a vedea spatiile de lucru si de a asculta ideile despre cum le-ar putea ajuta acest lucru in propriile companii.

Vizitatorii vor putea, de asemenea, sa observe diversitatea modului de utilizare a spatiilor de lucru si a serviciilor Regus. Acest lucru ar putea insemna co-working intr-un business lounge cu toate elementele esentiale ale unui birou real, in loc sa incerce sa lucreze din masina sau din camera lor de zi. Ar putea insemna utilizarea spatiului de lucru flexibil pentru un birou satelit, in locul inchirierii unui spatiu de birou pe termen lung, care ii limiteaza prin cheltuielile administrative ridicate sau un spatiu de dimensiuni inadecvate. Sau ar putea insemna asigurarea unei flexibilitati pentru forta de munca la centrele de afaceri convenabile, pentru a inlocui indelungata naveta zilnica. Sau utilizarea serviciilor de birouri virtuale pentru un plus de imagine pentru companie.

Ramona Iacob, Market Team Leader Regus in Romania, comenteaza: "Modul de lucru si tehnologia se schimba extrem de rapid. Oamenii pot lucra la distanta, de acasa sau din deplasare, dar nu toate aceste moduri sunt potrivite pentru oricine: lucrul de acasa, de exemplu, poate sa ne distraga si/sau sa ne insingureze. Astfel, Work Your Way reprezinta o sansa a companiilor mici, companiilor aflate la inceput si a indivizilor, de a-si gasi calea specifica care li s-ar potrivi cel mai bine pentru a reusi.”

"Sper ca in timpul Saptamanii Work Your Way, intre 19-23 noiembrie, Regus va ajuta companiile romanesti aflate in toate stadiile de dezvoltare sa imbunatateasca moralul personalului, pentru a reduce cheltuielile administrative sau a creste productivitatea - pentru a-si atinge potentialul maxim.”

Saptamana Work Your Way va avea loc la toate cele trei centre de afaceri Regus, in Bucuresti, intre 19 si 23 noiembrie 2012. Pentru testarea gratuita a unui birou, sali de sedinte sau business lounge, se recomanda vizitatorilor sa efectueze rezervarile din timp pentru a se asigura ca spatiul este disponibil. Acest lucru se poate realiza apeland +40 (21) 202 30 30 sau la www.regus.ro

Mai tarziu in 2012, saptamanile Work Your Way vor avea loc si in alte tari, de exemplu, la centrele de afaceri Regus din Moscova si Viena.

Comunicat de presa