Profi, Metro si Kaufland angajeaza pe banda rulanta. Vezi ce se cauta

Data publicarii: 20-11-2012 | HR/Cariere

Daca vrei sa-ti schimbi locul de munca sau vrei sa te angajezi, ECONOMICA.NET iti prezinta ce se caua acum la marile magazine de retail.

Profi

Retailerul Profi angajeaza 30 de manager trainee-sef de magazin in toate orasele. Pentru detalii, click aici. Pentru orasele Arad, Bucuresti, Deva, Oradea si Timisoara se cauta achizitor produse proaspete. Candidatul ideal trebuie sa detina studii superioare, abilitati de organizare, comunicare si negociere, cunostinte operare PC si cunostinte de limba engleza. Pentru detalii, click aici.

Zeci de locuri sunt disponibile pentru casieri si lucratori comerciali in orasele, Bistrita, Braila, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Tulcea, Arad, Brasov, Iasi, Satu-Mare, Timisoara, Tirgu-Mures, Bucuresti, Constanta, Focsani, Galati si Targu Jiu. Vrei sa depui CV-ul? Click aici.

Metro Cash & Carry angajeaza pentru o perioada determinata in Bucuresti un angajat pe functia generalist resurse umane, care trebuie sa aiba experienta de doi ani in administrarea dosarelor de personal, experienta de un an in proiecte de recrutare, sa detina un atestat inspector resurse umane si sa fie comunicativ, flexibil si loiail. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru magazinul din Baia Mare, Metro cauta un adjunct sef la raionul de produse alimentare proaspete. Pentru aceasta pozitie trebuie sa ai cunostinte de limba engleza, capacitate de comunicare, cunostinte operare MS Office si abilitati de conducere si coordonare. Pentru detailii, click aici..

Kaufland

Pentru magazinul din Timisoara, Kaufland cauta un sef la raionul de marfuri alimentare. Candidatul ideal trebuie sa aiba studii medii, experienta relevanta in domeniu, abilitati de coordonare, motivare si control a unei echipe, cunostinte operare calculator si disponibilitate pentru program de lucru flexibil. Pentru detalii, click aici.

Integral in ECONOMICA.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: